Harley-Davidson Fat Bob

PRØVEKJØRT: Det er en ny sheriff i byen, og navnet er Bob. Fat Bob.

Harley-Davidson Fat Bob
Publisert

Harley-Davidson sparte ikke på dukatene når 2008-kolleksjonen skulle presenteres, og fløy like godt inn MC-journalister fra hele Skandinavia til to dagers demokjøring i Stockholm med base på luksuriøse Vaxholms Hotell.

Ja, vi vet. Det er en helvetes jobb, men vi har altså ofret oss for din skyld ...

Kule lykter.

Fat Boben sto formelig og gliste til oss når vi kom ut av Harley-båten (ja – du leste riktig, se bildene lenger ned i venstremargen), for det er ikke til å legge skjul på at de to snasne frontlyktene hadde en nesten magisk tiltrekningskraft på undertegnede.

Og jeg tror ikke jeg er alene om den reaksjonen.

Etter en kjapp utspørring av kollegaer, gode venner og misunnelige fiender ser det nemlig ut til at Fat Bob også har appell utover den gamle og trofaste Harley-fansen. Spesielt tror vi at den har potensialet til å virke som fluepapir på den konstant voksende gruppen av nyskilte 50-åringer med fet lommebok. Vil du ha en sykkel som oser testosteron, men som samtidig er behagelig enkel å kjøre, ja, så er denne verdt å prøve ut.

Trykk på Play-knappen under for video:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer