Minitest: Lenco Tower 1

Lyst på en stor og billig høyttaler til iPoden din?

Den største iPod-docken hittil? Foto: Per Ervland
Den største iPod-docken hittil? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Lenco Tower ser ganske enkelt ut som en stor gulvstående høyttaler, men er altså en ren dokkingstasjon for iPoden (eller iPhonen) din.

Ok, den har riktignok FM-radio og minnekortinngang i tillegg, men det er ingen tvil: Dette produktet er for deg som allerede har en mediespiller fra Apple, og som har lyst på mer lyd i stua.

Prisen i Norge ligger forøvrig på rundt 1.600 kroner.

Førsteinntrykk

Høyttaleren er nesten 92 cm høy, og skiller seg dermed kraftig ut fra de andre dokkingstasjonene vi har vært innom, for med en slik størrelse forventer vi rett og slett bedre lyd - spesielt i bassområdet.

Se også: Geneva Sound System Model S og linjelekre ALFie.

Som du ser av bildene leveres Lenco Tower med føtter, men heldigvis er monteringen unnagjort på 2 minutter uten bruk av verktøy. Med i pakken er forøvrig også en liten og enkel fjernkontroll.

I bruk

iPoden eller iPhonen settes ganske enkelt rett ned i dokkingstasjonen på toppen av Lenco Tower. Her finner du forøvrig også fysiske knapper og et lite display som viser hvorvidt du hører på radio, iPod eller bruker minnekortinngangen som er diskret plassert på siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer