Råbillige designklokker fra Danmark

Perfekt for deg som vil ha flere klokker å velge mellom.

Råbillige designklokker fra Danmark
Publisert

Hvis du er like glad i klokker som oss vet du hvordan vi har det: Vi skulle nemlig ønske vi hadde hatt mulighet til å gå med en ny modell hver eneste dag.

Problemet er selvsagt prisen, for jo kulere klokkene er - jo dyrere har de også vist seg å være. Heldigvis finnes det unntak, og de to siste ukene har vi gått rundt med noen av dem.

Copha.

Bak klokkemerket Copha står Rolf Eriksen, en danske som i følge skryte-CVen har jobbet med klokkedesign helt siden 1987. Vi tar ham på ordet, for med tanke på at prisene på alle modellene ligger fra 500 til 1000 kroner er dette definitvt verdt en titt for deg med en klokkofil legning.

Klassisk, bling eller party.

Det første du legger merke til er designet, som varierer fra helt klassisk og enkelt, til rene bling-bling modeller. Noe for enhver smak med andre ord, og du finner modellene vi brukte ved å bla deg gjennom bildespesialen til venstre for teksten her.

Etter å ha gått rundt med klokkene i et par uker er vår oppfatning at klokkene virker solide, og når urverket på innsiden i tillegg er levert av Seiko og Miyota/Citizen føler vi oss også trygge på at de holder mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer