Råbillige designklokker fra Danmark

Perfekt for deg som vil ha flere klokker å velge mellom.

Råbillige designklokker fra Danmark
Publisert

Hvis du er like glad i klokker som oss vet du hvordan vi har det: Vi skulle nemlig ønske vi hadde hatt mulighet til å gå med en ny modell hver eneste dag.

Problemet er selvsagt prisen, for jo kulere klokkene er - jo dyrere har de også vist seg å være. Heldigvis finnes det unntak, og de to siste ukene har vi gått rundt med noen av dem.

Copha.

Bak klokkemerket Copha står Rolf Eriksen, en danske som i følge skryte-CVen har jobbet med klokkedesign helt siden 1987. Vi tar ham på ordet, for med tanke på at prisene på alle modellene ligger fra 500 til 1000 kroner er dette definitvt verdt en titt for deg med en klokkofil legning.

Klassisk, bling eller party.

Det første du legger merke til er designet, som varierer fra helt klassisk og enkelt, til rene bling-bling modeller. Noe for enhver smak med andre ord, og du finner modellene vi brukte ved å bla deg gjennom bildespesialen til venstre for teksten her.

Etter å ha gått rundt med klokkene i et par uker er vår oppfatning at klokkene virker solide, og når urverket på innsiden i tillegg er levert av Seiko og Miyota/Citizen føler vi oss også trygge på at de holder mål.

Alle klokkene skal være vanntette til dybder langt dypere enn kroppen din tåler (50/100 meter avhengig av modell) og har ripesikkert mineralglass. Lenkene er enten i rustfritt stål med gode justeringsmuligheter, eller med reimer av italiensk skinn.

Selv om Copha lager modeller både for kvinner og menn, var det fire herreklokker vi fikk tilsendt. Vil du se resten av utvalget kan du trykke på lenken under.

Kilde: Designklokker.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer