Radio med minne

TEST: Denne FM-radioen tar opp programmer og spiller av MP3-filer. Men duger den?

Radio med minne
Publisert

Dunlop prøver seg her med en budsjettvennlig kopi av de berømte Tivoli-radioene. Men holder det å fabrikkere utsiden av et produkt for at det skal selge?

Nei, det gjør faktisk ikke det. Du må også ha noe nytt å vise til, og denne radioen gir deg derfor opptaksmulighet og støtte for minnekort.

Opptak eller jukeboks.

Radioen har et innebygd minne på 128 MB i tillegg til støtte for minnekort av typen SD. Dermed kan du ta opp direkte fra radioen. For alle med gullfisk-hukommelse er dette en genial finesse: Hører du en sang eller et program du liker, er det jo bare å trykke på opptak med en gang.

Skal du på hyttetur kan du overføre MP3-låtene dine til radioen via USB-inngangen. 128 MB blir nok litt lite til dette formålet, men SD-kort finnes nå i størrelser opp til 1GB. Dette burde holde i massevis til å romme alle de Absolute Kids-platene du egentlig ikke tør å vedkjenne deg.

Cheesy design.

FM-radioen er innpakket i hvitmalt tre, og har en stor skjerm som til enhver tid gir deg tilbakemelding om hva den digitale boksen driver med. Med unntak av svak oppløsning på skjermen, har vi lite å utsette på designet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer