Sexy surround: Sony DAV-IS10

Lite plass, men fortsatt lyst på full surround i stua? Da bør du følge med nå.

Sexy surround: Sony DAV-IS10
Publisert

Med Sony DAV-IS10 får du kort fortalt svært mye i en bitteliten innpakning. Følg bare med her:

Den plasseringsvennlige pianolakkerte hovedenheten inneholder ikke bare radio, men også en god DVD-spiller som skalerer bildet til 720p eller 1080i via HDMI-utgangen. I tillegg følger det med fem supersmå satelitthøyttalere og en subwoofer med en digital surroundforsterker.

Og lider du av tekno-angst kan du heldigvis slappe av: I pakken ligger også en målemikrofon som stiller inn høyttalerne automatisk - slik at de matcher akkurat ditt lyttemiljø. Ikke verst det.

Se videoen under for hvor lett dette er i praksis:

Problemer med å se videoen? Last ned en høyoppløst versjon her:

Er det mulig?

Rosinen i pølsa er likevel de fem minimale satelitthøyttalerne. De er faktisk så små at vi trodde at Sony hadde glemt å legge dem med i esken når vi pakket ut herligheten.

Den minimale størrelsen (4,3 x 5,6 x 3,9 cm) er rett og slett imponerende, og vi liker også at det følger med ørsmå veggfester til satelittene.

Men ikke alt er like smidig og elegant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer