Sony MDR-NC7 hodetelefoner testet

En av de billigste støyreduserede hodetelefonene på markedet. Men prisen for å spare penger kan være høyere enn du tror.

Foto: Idsø
Foto: Idsø Vis mer
Publisert

Modig er den som beveger seg ut i den store verden uten et par skikkelige hode- eller øretelefoner i bagasjen. Avhengig hvor mye flystøy eller trafikkdur det finnes i nærheten, og avhengig av hvor mye du må skru opp volumet for å høre noe i det hele tatt, risikerer du å få ørene til en 80-åring før du har passert 40. Før du vet ordet av det henger du på bingoen mens du knasker kamferdrops.

Floraen av såkalt aktive, støyreduserende hodetelefoner er fortsatt ganske fattig, og prisnivået fortsatt ganske høyt. Derfor er det fint å se at ingen ringere enn Sonys nye hodetelefoner, MDR-NC7, har en beskjeden prislapp på rundt 5-600 kroner.

Likevel, det er ikke alt som er like fint.

De gode nyhetene først

Designet på MDR-NC7 er det ikke så mye å utsette på. De er laget med en strategisk knekk på midten av hodebøylen slik at de kan foldes sammen før og etter bruk, noe som gjør dem imponerende små når du i tillegg "bretter" opp øreklokkene. Med i esken ligger det også et flyadapter og en foret reisepose.

Klokkene er, til tross for støyreduksjonsteknologien, ikke mer enn 30 millimeter tykke, og vil ikke vekke særlig oppsikt blant den delen av befolkningen som er kritisk til alternative hodeplagg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer