TEST: Andersson XQ5 plasma som brenner

Andersson XQ5 er en plasmaskjerm som tar seg best ut i dagslys.

Foto: NetOnNet
Foto: NetOnNet Vis mer
Publisert

Den svenske nettbutikken NetOnNet vil erobre Norge med mottoet "irriterende lave priser". Butikken har et bredt utvalg av flatskjermer, og vi har fått kloa i deres eget merke - Andersson. Det som trigget nysgjerrigheten vår var først og fremst prisen. 14.000 kroner for en lekker 42-tommers plasma er ikke akkurat hverdagskost.

Design og førsteinntrykk.

Etter avduking kan vi ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre. Den godeste Andersson er særdeles pent antrukket i svart pianolakk, og minner ved første øyekast sterkt om Pioneers plasmamodeller. Joda, dette begynte absolutt bra, men hvordan står det til med resten?

Det medfølgende bordstativet ser helt ok ut, men resultatet blir nok mye bedre dersom du velger å henge skjermen på veggen (og klarer å skjule alle ledningene som før eller seinere vil kobles til TVen).

Samtlige innganger er plassert under skjermen på baksiden. Her finner du to scart, en komponent, en PC og en HDMI-inngang. Sistnevnte er rett og slett håpløst plassert og derfor vanskelig å komme til. Dersom du bruker en DVI-til-HDMI-overgang blir dette spesielt problematisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer