TEST: Archos TV+

Smart boks fra Archos, men det er ikke alt som klaffer.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Hvis du har mye moro i form av filmer, serier og bilder lagret på datamaskinen har du sikkert lyst til å se på disse via TV-skjermen uten alt for mye mas og kjas.

Her kommer Arhcos TV+ inn i bildet. Det er snakk om en boks på størrelse med en ruter som er i stand til å streame mediefiler lagret på datamaskinen(e) din(e) - trådløst til TVen via hjemmenettverket. Det høres fint og flott ut, men fungerer det?

Pakken inneholder:* Selve boksen* To SCART-kabler (inn/ut)* Strømadapter* Fjernkontroll

En ting vi umiddelbart savner er en USB-kabel slik at vi kan koble boksen til PCen og overføre filer. Denne, som så mye annet (vi kommer tilbake til det) må kjøpes utenom.

Formatstøtten er som følger:

Video: MPEG-4 og WMV. Du må betale ekstra for H.264 og MPEG-2.Lyd: MP3, WMA, WAV. Du må betale ekstra for AAC og AC3Bilder: JPEG, BMP, PNGBoksen leser også PDF-filer.På baksiden finner du inn- og utganger for komponent og s-video. HD-kvalitet eller ei vil nok mange flatskjermeiere foretrekke HDMI-kontakten. HDMI-kabel følger ikke med i pakken, så den må kjøpes utenom. I tillegg er det port for ethernet, USB-slave, USB-host, stereo phonoplugger og SPDIF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer