Test av Altibox HD-PVR

Altibox HD-PVR bør skremme vettet av RiksTV, samt alle kabel- og parabol-TV leverandørene.

Test av Altibox HD-PVR
Publisert

Det er ikke til å komme i fra at vi var spent på hvor bra Lyses TV-tilbud ville fungere i praksis, for alle andre TV-løsninger vi har sett via internett-linjen har hatt sine klare begrensninger. Og vi har ikke vært alene om vår skepsis; IP-TV har ofte fått rosende forhåndsomtale når skrytebrosjyrene deles ut, for så å få kritikk for irriterende buffring og menysystemer du må ha doktorgrad i Linux for å forstå, når tjenesten er testet i praksis.

Det var derfor godt å konstatere at dette ikke var tilfellet her. Men vi får ta det fra begynnelsen.

Hva er Altibox?

I motsetning til de andre store TV-distributørene får du her TV-signalet levert via en fiberkabel. Fordelen med dette er at du da får lynkjapt bredbånd, interaktiv TV-funksjon og gratis tellerskritt i en og samme kabel.

Nedturen er imidlertid at fibernettet så langt ikke er særlig utbredt, per dags dato har de 150.000 kunder, og at de selvsagt vet å ta seg betalt. Nærmere vurdering av prisnivået hos alle distributørene får vi imidlertid komme tilbake til, dagens fokus er hvor bra TV-løsningen fungerer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer