Test: Beats by dr.dre

Monsters nye hodetelefoner er utviklet med bistand fra hip hop guru dr.dre. Vi har testet.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Monster (jepp, det er de med lyd- og bilde kablene) er tydelig stolte av sitt nye headsett, vi sakser fra pressemeldingen "Dr. Dre er en dedikert kvalitetsbevist lydstudio ingeniør. Han ønsker at folk skal høre alt det han hører i et lydstudio - kompromissløst. Tilsvarende har dette målet alltid vært tilfelle for Monster, og med Monsters 30år erfaringer innen produksjon og utvikling var det naturlig å slå seg sammen på denne måten."

Men hvordan virker det i praksis? Vi har brukt headsettet daglig i 2 uker, og her er vår dom.

Godt førsteinntrykk

Spør du oss er selve headsettet knalltøft. Det kommer i sort pianolakk, lekkert dandert med detaljer i grått og sort, og er i tillegg behagelig å ha på hodet.

Monster har tydeligvis lært ett og annet salgstriks av godeste Apple, for selv innpakningen av headsettet er gjennomtenkt (se bildespesialen!). Headsettet ligger i en lekker rød boks, og innvendig får du en antibakteriell renseklut, samt en praktisk bæreveske med karabinkrok som enkelt kan festes til sekken din.

(Flere bilder nederst)

I tillegg til fly-adapter og en adapter for bruk på stereoanlegg, følger det også med to sett ledninger: En standardkabel samt en kabel som er spesialtilpasset for deg som eier en iPhone eller en Blackberry. Den sistnevnte kabelen har nemlig en liten mikrofon slik at du kan ta imot og besvare samtaler som kommer på mobilen, i tillegg til at du kan stoppe musikken eller rett og slett skippe mellom sporene i musikksamlingen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer