TEST: BlackBerry Bold

Fortsatt ikke godt kjent i Norge, men fortsatt veldig, veldig bra.

TEST: BlackBerry Bold
Publisert

Mens amerikanske kjendiser, finansfolk og nå også nyvalgte presidenter allerede har løpt rundt med BlackBerry-mobilene sine i mange år, er merkenavnet fortsatt ikke noe hvermansen i Norge kjenner til.

Det er på én måte forståelig, noe vi skal komme tilbake til mot slutten av anmeldelsen, men når vi ser hva BlackBerry Bold er i stand til kan vi trygt si at mange går glipp av noe. Dette er et stjerneskudd.

Lær?!

De aller fleste BlackBerry-modellene har så langt vært fulltastatur-mobiler, og Bold er ikke noe unntak. Den er ment som en arbeidshest for meldings- og epostglade brukere som ikke har tid til å vente på ordlister og fingerknoting på altfor små tastatur, og for brukere som ønsker et minikontor mens de befinner seg i avgangshaller eller på møterom.

Det pleier være en utfordring å få qwerty-mobiler til å se bra ut, først og fremst fordi bokstavene i alfabetet av naturlige årsaker tar endel plass, og selv om vi ikke ville kalt Bold lekker, er den absolutt ikke stygg. Lærdekselet på baksiden er imidlertid helt nytt for oss, og noen vil kanskje finne akkurat den detaljen i overkant spesiell - eller bare i overkant. Uten å komme inn på verken første eller andre bokstav i S&M, er det uansett ikke vanskelig å innrømme at læret er behagelig å holde både rundt og på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer