TEST: BTH-002 Blåtann-headset

Hør på musikk og prat i mobilen uten ledning.

Headsettet kommer i flere farger, og er behagelige å ha på hodet.Produktbilder: Per Ervland
Headsettet kommer i flere farger, og er behagelige å ha på hodet.Produktbilder: Per Ervland Vis mer
Publisert

Headsettet BTH-002 selges via den norske nettbutikken Mirakeldata til 795 kroner, og er et spennende alternativ til deg som er lei av kabelfloken som oppstår hver gang du skal spille musikk fra mobilen din. Her overføres nemlig lyden via blåtann, så i tillegg til å bruke headsettet til å prate i mobilen kan du altså også høre på musikken din – enten du nå har den på mobilen eller på PC-en.

Førsteinntrykk

Designmessig skiller hodetelefonene seg godt ut fra den gemene hop. I tillegg til standardfargen sort, kommer de nemlig også i rosa og blått. (Se bildespesial for eksempler)

I esken vår fulgte det kun med en USB-lader, men om du kjøper den vil det også følge med en standard batterilader. Kvalitetsmessig kjennes hodetelefonene helt ok ut, og de er behagelige å ha på hodet.

I bruk

Når du hører på musikk via headsettet dempes automatisk lyden når du aktiverer eller besvarer en innkommende samtale. Når samtalen er over fortsetter MP3-spilleren akkurat der du slapp. Dette fungerer bra i praksis.

Styringen av headsettet skjer via tastene på høyre side, og via enkle tastetrykk skal du her kunne besvare innkomne anrop, ringe opp siste nummer – samt justere volum og hoppe fra låt til låt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer