TEST: B&W Zeppelin

Dette iPod-anlegget gjør alt annet enn å styrte.

TEST: B&W Zeppelin
Publisert

Steve Jobs gikk som vanlig særdeles høyt ut da Apple lanserte iPod Hifi i 2006, og skrøt blant annet av at det portable iPod-anlegget kunne kassere den gamle stereoen din for godt. Ett år seinere var produktet historie, uten at noen vet hvorfor.

Kanskje hadde Jobs allerede fått nyss om Bowers & Wilkins Zeppelin, sannsynligvis det mest spektakulære iPod-musikkanlegget vi har sett - og hørt.

Historisk sus.

For de som ikke kan sin luftfartshistorie var Zeppelin navnet på en type luftskip designet av en tysk greve med det musikalske navnet Ferdinand von Zeppelin. Det er lenge siden nå.

Zeppelin er også femti prosent av navnet til en av rockhistoriens mest innflytelsesrike band, Led Zeppelin, og hvis en vil bruke fantasien i overkant mye kan en godt si at B&Ws Zeppelin er et slags musikalsk luftskip.

Design.

Det første en legger merke til når en løfter Zeppelin ut av eska er tyngden. Utseendet har samme effekt som en klump bly - det ser ganske lett ut, men når en holder den mellom hendene merker en vekta på hele 7.5 kilo. Dette er en ganske monumental sak på alle måter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer