TEST: CGI DT3740

CGI DT3740 tok oss med storm da den entret testlabben. Men klarte den å opprettholde inntrykket?

TEST: CGI DT3740
Publisert

Hvis du har en stue av respektabel størrelse er det ingenting i veien for at du kan investere i en flatskjerm på 37-tommer eller større uten at den vil dominere hele rommet.

CGI DT3740 er et alternativ i så måte. LCD-TVen har en pris på 17.000 kroner og et godt synlig HD-ready-stempel i panna.

Design og førsteinntrykk.

Nå som spillkonsoller, mediecenter-PCer og annet teknisk utstyr dundrer inn i butikkene, er antall innganger på en TV mer relevant enn noen gang. Jo flere innganger � jo mer gøy kan du ha med flatskjermen din, og CGI har heldigvis ikke vært gjerrige på dette punktet.

På baksiden av flatTVen finner du to komponent-, to SCART (en RGB), en DVI- og en VGA-inngang (for tilkobling av datamaskin). DVI sørger for digital overføring av signaler, men i motsetning til HDMI er det kun bildet som overføres, slik at du blir avhengig av en ekstra kabel for å få lyd.

Dette medfører nødvendigvis litt ekstra klabb og babb med ledninger, men pytt, det viktigste er selvfølgelig at skjermen er utstyrt med digitalinngang.

S-video og inngang for hodetelefoner er plassert lett tilgjengelig på høyre siden av skjermen. Dette er en løsning vi liker da det er enkelt og greit å koble til digitalkameraet vårt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer