TEST: Cowon D2 med Mini-TV

Med gratis TV-kanaler har en veldig god mediespiller blitt enda bedre.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Vi var rett og slett storfornøyde da vi testet Cowon D2 som en ren MP3/mediespiller: Den gjør en svært god jobb når den spiller av videofilene dine, den har meget god batterikapasitet (10 timer kontinuerlig videoavspilling eller 52 timer med MP3!), viser bilde- og tekst-filer, har FM-radio og fungerer også godt som MP3-spiller. (Hele testen får du her!)

Men det stopper selvsagt ikke der, for med lanseringen av MiniTV får du også nyte godt av den innebygde TV-mottageren som finnes på DAB-versjonen av D2, og det er altså dette vi fokuserer på i denne runden.

MiniTV handler kort og godt om å se direktesendt TV på vei fra jobb, på sjøen, eller i bilen - kort og godt TV der du er altså.

Gratis TV, uten lisens

Ja, det er faktisk helt sant. Med Cowon D2 får nå alle som bor i Oslo-området seks gratis TV-kanaler, samt 15 DAB-radiokanaler.

(TV: NRK1, NRK2, NRK3, TV 2, TV 2 Nyhetskanalen og TV 3. DAB-radio: P4, NRK P1, NRK P2, NRK P3, NRK Gull, NRK Alltid nyheter, NRK mP3, NRK Super, NRK Klassisk, NRK Sport, NRK Jazz, NRK Båtvær, NRK Folkemusikk, NRK Oslofjord og NRK Sámi radio)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer