TEST: Digital bilderamme fra Philips

Strømkabelen tar dessverre ikke livet av uutholdelig kjedelige feriebilder. Vi har testa Philips digitale bilderamme.

TEST: Digital bilderamme fra Philips
Publisert

Noen bilder er ikke ment for offentligheten, og da snakker vi ikke først og fremst om bildene du knipsa på nudiststranda i sommer. Vi snakker om bilder av ferjekøer, solbrente turister, mamma som steiker fiskekaker og fatter’n som tråkker gjennom bunnen på kanoen.

Rammebetingelser

Det vil si, det siste bør egentlig alle se. De bør også få med seg etterspillet, der mor i rein panikk forsøker å kaste livbøya mot sin hjelpeløse livsledsager, men treffer en minstepensjonist i lårhalsen, som så faller sakte, men veldig sikkert, mot det iskalde vannet.

I gamle dager måtte du enten ha kjøpt en fem-seks bilderammer og plassert ferieminnene på rekke og rad på kommoden, eller du måtte leid inn en vikar fra Manpower som skiftet ut bildene i den ene ramma cirka hvert andre minutt.

Philips har kanskje ikke hatt akkurat det i tankene da de lagde denne digitale bilderamma, men en skal passe på vikarene. Ramma kommer pent pakket inn i en eske som åpner seg som når Moses skilte havet (vi antar det så omtrent slik ut), og det følger med USB-kabler til både PC-en og kameraet ditt, i tillegg til strømkabel og støttebein i tungt, stødig metall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer