TEST: Disse kutter 80% av støyen

SHN7500 er de helt nye støydempende øreproppene fra Philips. Redder de flyturen din?

TEST: Disse kutter 80% av støyen
Publisert

Det kan være en prøvelse å reise med offentlige transportmidler: For ikke bare er det synonymt med kø og trengsel, det bråker også.

En meget god løsning for deg som er dritt lei av ulydene er et hodesett som holder støyen borte, og vi har tidligere testet flere gode eksemplarer (Bose og Philips). Men ikke alle orker å drasse rundt på et digert hodesett, og da kan ørepluggene SHN7500 være et godt alternativ - for Philips påstår faktisk at de fjerner 80% av støyen.

Trikset er aktiv støydemping,

som veldig kort fortalt betyr at støyen behandles elektronisk - slik at lavfrekvente, summende ulyder reduseres kraftig.

Vi har tidligere prøvd å forklare effekten som om man plasserer hodet i et vakum, og denne forklaringen blir om mulig enda mer dekkende her - hvor man tross alt dytter to øreplugger inn i ørekanalen. På vår flytur, tre kvarters flytid hver vei, fungerte det i hvert fall utmerket; for hver eneste gang vi tok ut pluggene underveis ble vi like overrasket over hvor bra støydempingen var.

På svært lange flyturer vil vi likevel anbefale støydemping via vanlige headsett, for det å ha ørepluggene på kontinuerlig i mange timer tror vi kan bli en noe slitsom opplevelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer