TEST: Gamernes våte drøm

amBX-systemet til Philips gir deg fet lyd, vind i ansiktet og diskolys på gutterommet.

TEST: Gamernes våte drøm
Publisert

amBX-systemet til Philips har vært vist på messer i lang tid allerede, men det er først nå i det siste at de for fullt har begynt å dukke opp i norske butikker.

Vi testet Premium-kitet som er spesielt laget for spillnerdene der ute, og er stort sett svært fornøyd med pakken. Men først litt fakta.

Gigantpakke.

I esken finner du en stykk subwoofer, to fronthøyttalere med hver sin lyskuppel på toppen, to vifter som simulerer vind når du spiller, en håndleddspute med vibrasjon, og ikke minst den såkalte wall-washeren. Den siste enheten skal plasseres bak monitoren din, og har kun en hovedoppgave: Å gi mest mulig lys mens du spiller spill eller hører på musikk.

Alle tilkoblingene gjøres på wall-washeren, og det er ikke til å komme i fra at det kjapt kan bli litt vel mye kabler på PC-bordet ditt, verdt å merke seg om du hater kabelspagetti med andre ord.

Se videoen under for en demonstrasjon av lys & lyd-festen:

Til musikk

Vi er imponert over lydtrykket fra høyttalerne, og subwooferen på 80 watt har selvsagt mye av æren for dette. Her får du nemlig bass, bass og enda mer bass om du skulle ønske det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer