TEST: Grundig PSW 5000 - hagenisse med lyd

Denne partyhøyttaleren er ikke bare liten og grønn, den er også trådløs.

TEST: Grundig PSW 5000 - hagenisse med lyd
Publisert

Plugg inn en liten sender i stueanlegget ditt, ta med deg ufoen ut i hagen og vips; så kan du nyte kramgoa låter hele sommernatten.

Med sine 42 cm er høyttaleren mindre enn du kanskje skulle tro ut fra bildene til venstre, og forventer du konsertlyd vil du da også bli skuffet.

Lyden du får ut hagenissen er nemlig helt grei, men heller ikke noe mer. Dette er en kul hage- eller verandaløsning som gir deg lyd utendørs - uten at du trenger å sette stuehøyttalerne på full guffe for å høre lyden utendørs.

Det er altså to ting som er genialt med denne høyttaleren: Den er trådløs og den tåler å stå ute.

Plugg den inn.

Den kan selvsagt koble til MP3-spilleren din på gamlemåten, det vil si via kabel i inngangen på undersiden. Men det kuleste er selvsagt å plugge minienheten rett inn i CD-spilleren inne, for så å få signalene sendt trådløst til høyttaleren på verandaen.

Vi opplevde ingen innstillingsproblemer når det gjelder den trådløse overføringen og konstaterer at løsningen virker idiotsikker. Legg likevel merke til at utehøyttaleren alltid vil stå og søke etter signaler så lenge den står på. Går CD-spilleren din i stand-by modus etter å ha spilt ferdig, betyr det at utehøyttaleren vil avgi litt skurrelyd fordi den hele tide tiden søker etter innkomne signaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer