TEST: HD-PVR fra Canal Digital

Canal Digitals HD-boks lar deg både se og ta opp i ekte HD-kvalitet.

TEST: HD-PVR fra Canal Digital
Publisert

Da Canal Digital lanserte sin første HD-mottager i 2007 var vi ikke helt fornøyd, spesielt de første månedene hadde den nemlig noen irriterende barnesykdommer som du kan lese mer om her.

Nå er det imidlertid en ny sheriff i byen, og til alle dere utålmodige sjeler er det bare å si at den nye HD-PVRen er lysår bedre, på nær sagt alle områder.

Men først litt fakta:

Den nye HD-PVRen fra Sagem har 2 innebygde tunere og en 250 GB stor harddisk. Dette skal gi deg nok plass til 60 timer med HD-opptak (dvs i 1080i), eller 120 timer med vanlige TV-program i SD-kvalitet. Vi var på forhånd nysgjerrige på støynivået fra harddisken, og jada: Den er hørbar, spesielt under oppstart. Ved vanlig bruk opplever vi likevel ikke dette som sjenerende.

Av innganger og utganger verdt å nevne får du blant annet: HDMI og komponent ut for HD-innhold, og SCART for RGB-signaler.

Design og førsteinntrykk.

HD-PVRen er relativt slank, men bredden tilsvarer vanlige stereokomponenter. Den ser uansett lysår bedre ut enn den første HD-mottageren Canal Digital tilbød, og vil nok passe fint inn i de fleste hjemmekino-oppsett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer