TEST: HTC Hero

Noe av det mest spennende på mobilfronten akkurat nå.

TEST: HTC Hero
Publisert

Med det flotte Android-operativsystemet er HTC plutselig blitt et hett navn i bransjen. Og med god grunn. For Android er fremtiden når det gjelder programvare, og deres Magic- og Hero-modeller ser i tillegg attraktive ut, med unikt og stilisert design. Les forresten vår test av Magic.

Riktignok har mange kritisert den såkalte "knekken" nederst på telefonen, men de fleste av disse har vel knapt tatt i den. Vi synes "knekken" ser kul ut, og er på ingen måte plagsomt når du har mobilen i lomma eller holder den i hånda. Tvert i mot, den bidrar til mobilens litt spesielle utseende.

Fin og god

HTC Hero er komfortabel å holde i, og belegget på både skjermen og resten av mobilen gjør at den ikke er så mottakelig for fingeravtrykk som for eksempel Samsung Omnia HD. Maskinvaren er strengt tatt den samme som på den allerede utgitte HTC Magic, men her får du også 3.5 mm-utgang for hodetelefoner, samt et litt bedre kamera (5 megapiksel). Ellers er knappene identiske med Magic. Altså en knapp til å svare på samtaler, en hjemmeknapp, en menyknapp, en legge på knapp, samt søke- og tilbakeknapper under disse. Og til slutt en navigasjonsball som vi nesten aldri bruker. Men den lyser pent når det er uleste meldinger liggende. Kort fortalt, maskinvaren er fin. Veldig fin. Det er en elegant telefon som oser kvalitet. Det ingen knirking å spore opp, ingen billige materialer. Den føles rett og slett veldig kul.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer