TEST: Hugoson 32-tommers LCD

Med en pris på 10.000 kroner er dette en billig startbillett til flatTV-verdenen. Men er Hi-Fi klubbens gode navn og rykte godt nok til å selge inn modellnavnet Hugoson til bortskjemte nordmenn?

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Spesifikasjonsmessig ligger Hugoson-modellen omtrent på samme nivå som sine konkurrenter: TVen tilfredstiller bl.a. HD-Ready standarden, og siden det er en LCD-modell med oppløsning på 1366/768 duger den også fint som PC- og spillskjerm.

Ingen designperle.

Utseendet derimot — det imponerer ikke. All hardplasten på TVen minner oss brutalt om hvordan flatTVene så ut i 2003, så her har definitivt utviklingen gått lenger enn Hugoson har fått med seg.

Likevel: Utseendet skjemmer ingen, og vi tipper TVen vil gli pent inn i de fleste stuer. Høyttalerne er for øvrig festet under selve skjermen, noe som gjør TVen smalere for alle som vil henge den på veggen. Ellers setter vi pris på at den medfølgende TV-foten er dreibar, noe som er spesielt viktig på LCD-TVer hvor betraktningsvinkelen ikke er like god som produsentene liker å skryte av.

Video av TVen og menyene får du ved å trykke på lenkene til venstre, og husk: jo høyere tall - jo fetere kvalitet!

Neste trinn er de indre kvalitetene til Hugoson.

Bildekvalitet.

Hugoson minner mye om de andre LCD-TVene vi har testet i samme prisklasse, og med det mener vi at bildet er helt greit så lenge kilden gir gode signaler, mens TVen sliter litt mer når signalkvaliteten er svak. Vi har derfor delt dette kapittelet avhengig av hva du ser på:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer