TEST: iPig dockingstasjon

En gris med god lyd. Hvem ville trodd det?

En grisehistorie som ender lykkelig. Foto: Per Ervland
En grisehistorie som ender lykkelig. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Med så mange dockingstasjoner som finnes til iPod burde det vært lett å finne en som gir bra lyd, men dessverre har vi blitt skuffet gang på gang. Heldigvis ble vi her positivt overrasket.

Så hva får du?

iPig fås i flere ulike farger, og som du ser på bildene var vår modell rosa. Det er perfekt for min datter på fem år, men blir det for mye for deg kan du altså velge sort eller hvit i stedet. Det viktige er imidlertid at den har fem høyttalere, og det er spesielt subwooferen på undersiden som gjør at grisen faktisk evner å gi deg bassfølelse.

Med i pakken følger det ulike deksler slik at alle de ulike iPod-modellene skal sitte godt, strømforsyning og ikke minst en liten fjernkontroll. Vi liker også at iPig har en standard inngang, slik at du også kan koble til andre MP3-spillere eller CD-spilleren din om du bor på en hybel.

Fjernkontrollen lar deg velge mellom Aux- eller iPod-inngangen, og det er relativt enkelt å bla gjennom iPodens menyer, skippe fra låt til låt og endre bass, diskant og naturligvis volum. Det er også mulig å justere lyden ved å trykke på iPigs ører, og har du det mørkt i rommet vil du også se at lyset i munnen aktiveres når du gjør dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer