TEST: LG KS10

Til tross for noen store mangler kan vi trygt si: Endelig LG. Endelig.

TEST: LG KS10
Publisert

Etter at forrige LG-modell fikk så ørene flagret for en knapp måned siden var det ikke fritt for at vi lurte fælt på hvordan den helt nye KS10-modellen ville klare seg.

Og heldigvis: Dette er et langt bedre kjøp.

Design & førsteinntrykk.

Dette er ingen design-telefon som fjortisene vil misunne deg, til det er den for anonym. Det tror vi likevel kler målgruppen bra, denne smartmobilen appellerer nok i større grad til de som vil få jobben gjort, enn til de som vil vise seg fram.

Som du ser av bildene til venstre, så har den sorte skyvemobilen rene og enkle flater – kun brutt opp av en sølvkant som går langs hele mobilen og den lyssterke skjermen på 2,4 tommer.

Vi gir forøvrig LGen pluss i margen for store og gode taster, som gjør at den fungerer bra også for dere med store pølseklyper.

Et smart trekk.

Noe av det lillebror KE500 fikk mest kritikk for var et kjedelig menysystem og kjip synkroniseringsprogramvare.

Slik er det ikke her. KS10 er nemlig den første LG-mobilen som bruker operativsystemet Symbian S60, og for meg som kommer rett fra Nokia N80 og N95 er det omtrent som å komme hjem: - Både skjermmenyene og PC-suite programmet som følger med ser ut som en nyoppusset Nokia-versjon, blant annet er layouten langt friskere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer