TEST: LG KU990 (Viewty)

Fikse og viewtyfulle ordspill til side: Dette burde vært bedre.

TEST: LG KU990 (Viewty)
Publisert

Da LG KU990, eller Viewty som de ordspillglade PR-mennene og damene hos LG også har kalt den, ble vist fram under fjorårets IFA-messe i Berlin la jeg merke til to ting:

Den svært overbevisende baksiden, som knapt kan skilles fra et designkompaktkamera, og hvordan den koreanske LG-mannen som skulle demonstrere mobilen måtte ha hjelp fra sin overordnede for å finne fram i menysystemet.

Hey good lookin'.

Akkurat det er litt rart, for menyene og layouten på KU990 er noe av det mer intuitive vi har sett på en stund. De befinner seg for eksempel milevis fra Nokias avanserte Symbian-løsninger, der selv trivielle menyvalg ofte begraves flere meter under jorda.

Pent er det også. LGs egenutviklede operativsystem er rikt på tydelige grafiske symboler, og heldigvis fattig på knotete, bittesmå menyer, noe som står i rak motsetning til en del andre mobiler med trykkfølsomme skjermer.

Til tross for at Viewty mangler skikkelig tastatur er den ment å navigeres med pekefingeren. Hvis du synes det er litt nifst kan du selvfølgelig bruke pekepennen som følger med, men det er ikke nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer