TEST: Linjelekre ALFiE

Den ser ut som en million kroner, men er heldigvis ikke så dyr.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Vi har tidligere omtalt Roths ALFiE som en lekker liten sak, men det tok altså litt tid før vi endelig fikk slått kleptopølsene våre i den. Spørsmålet er selvsagt om den lever opp til sitt lekre utseende, og svaret er ja.

Delvis, i hvert fall.

Hva gjør den?

Ganske mye faktisk. ALFiE er nemlig en kombinert FM/AM-radio med to alarmklokker, CD & DVD-spiller, samt en iPod/iPhone dock.

Du merker kjapt at ALFiE ikke er noe billig-produkt, den lekre pianolakk-finishen er allerede nevnt, men også den tunge vekta er med på å gi et solid inntrykk. Vår modell ble også levert med et sett hvite hansker, en liten gimmick som vitner om eksklusivitet, selv om hanskene neppe vil bli brukt i det daglige.

ALFiE betjenes via de trykkfølsomme menyknappene på oversiden, men det følger også med en fjernkontroll som kan brukes om du ikke orker å reise deg fra sofaen. Legg merke til at du også kan skifte spor på iPhonen din om du har plassert den i den innebygde dockingstasjonen.

Dessverre er ikke fjernkontrollen like eksklusiv som selve enheten( se bildespesialen), og den kunne også hatt litt bedre respons.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer