TEST: Logitech Harmony 525

For en sum så latterlig lav at den knapt kan tas på alvor, lover Logitech å rydde opp i fjernkontrollrotet. Lykkes de?

TEST: Logitech Harmony 525
Publisert

Det finnes bare to måter å takle dynga av fjernkontroller som etter hvert har blitt større enn haugen med gammel postreklame, aviser og ukeblader: Å trene opp en blekksprut ved hjelp av elektriske støt (straff) og fersk fisk (belønning) - eller kjøpe en universal-fjernkontroll.Logitech Harmony 525 er ment å bistå deg i arbeidet med å samle alle fjernkontrollene dine til ett rike, noe undertegnede fant helt nødvendig etter at spillkonsoller, HD-opptaker, DVD-spiller, kabel-TV-tuner, TV og stereoanlegg truet med forvandle en vanlig TV-kveld til en serie av sukk, stønn og ualminnelig stygge banneord - alt fordi du plukket opp feil fjernkontroll i et helt avgjørende øyeblikk.

Konfigureres på nett.

Harmony 525 kan programmeres til å kontrollere opptil 12 enheter, noe som holder for de fleste velutstyrte teknohjem.

Selve programmeringen gjøres gjennom en kombinasjon av programvare som kjøres i bakgrunnen, og et web-basert grensesnitt hvor du som registrert bruker på Logitechs hjemmesider kan kontrollere kontrollen ned til minste detalj. Du må med andre ord være online for å innvie fjernkontrollen i din enorme utstyrspark, og du må ha Harmony-kontrollen koblet til USB-porten på datamaskinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer