TEST: Micro Mosquito

Noe av det morsomste vi har gjort på lenge.

Foto: & video: Per Ervland
Foto: & video: Per Ervland Vis mer
Publisert

Trofaste lesere vil garantert huske at vi lekte oss med verdens minste lekehelikopter, tidligere i år. Men nå er det bare å rydde flydekket, det har nemlig kommet en ny sheriff til byen og navnet er Micro Mosquito.

Norsk oppfinnelse.

Siden det begynner å bli en stund siden vi kunne skryte av ostehøvelen er det godt å konstatere at det er en nordmann ved navn Petter Muren som står bak herligheten.
Micro Mosquito er et av verdens minste og letteste innendørs helikoptere som kan bevege seg i alle retninger, og som i tillegg er så lett å fly at alle vil klare det. Æren for dette må i hovedsak tilskrives den patenterte rotoren som sørger for at helikopteret blir langt mer stabilt enn konkurrentenes modeller. Vi gir også honnør til fjernkontrollen, som har langt bedre rekkevidde enn den som fulgte med Littlebeen.

Men ikke tro oss, se det med egne øyne i videoen under:


Problemer med å se videoen? Last ned en høyoppløst versjon ved å trykke på lenken under:


NB: Vinnerne er nå trukket og konkurransen er over!

Du kan vinnet et!

Svar på fem latterlig enkle spørsmål og du blir med i trekningen av våre to helikoptere, hvorav det ene er helt urørt av menneskehender, mens det andre er vårt testeksemplar.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


NB: Vinnerne er nå trukket og konkurransen er over!

Minifakta.

Siden helikopteret bare veier 20 gram skal det svært mye til før det går i stykker. Vi hadde f.eks. flere kjempekræsj fra stor høyde uten at det skjedde noenting.

Legg også merke til de to intense lysene foran på helikopteret som faktisk gjør det fullt mulig å fly i mørket.

Ladetiden via den bærbare ladestasjonen er cirka 20 minutter, og dette gir deg 15 minutters flytid. Vær obs på at det ikke følger med batterier verken til fjernkontrollen (1 X 9volt) eller til ladestasjonen ( 6 X C-batterier) - så ikke glem å kjøpe dette i tillegg.

Prisen hos Teknikkbutikken er 599 kroner. Et kupp spør du oss.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer