Test: Nokia 5220 XpressMusic

En tøff musikkmobil med en helt unik utforming - og noen mangler.

Test: Nokia 5220 XpressMusic
Publisert

Det er nesten så en skulle tro finnene har tatt seg en kraftig slurk når de har designet Nokia 5220: Designet er hundre prosent skjevt. Og når den i tillegg er utstyrt med et lys på baksiden som blinker i takt med musikken, får vi en følelse av at Finland er ute etter å skape diskostemning.

Fargeklatten 5220 føyer seg inn i den etter hvert så lange rekken av Nokias musikkmobiler, lansert under drakten XpressMusic. Denne modellen kan derfor risikere å blekne litt i mengden fordi den mangler noen vesentlige funksjoner. Heldigvis er det også en veldig rimelig mobil, og vi synes du får mye for pengene.

Det mest iøynefallende er altså den asymmetriske utskjæringen. Noe eksklusivt preg bærer den derimot ikke, det er heller en tøff sammensetning av fargesprakende plast. Vår testversjon hadde røde striper langs kantene, men modellen kommer også i blått eller grønt.

Trykk her for å se hovedsiden med alle mobil-testene!

Superlett.

Valget av materialet har dessuten gjort den überlett, med sine 78 gram er den knapt merkbar i en bukselomme. Selv om hele mobilen består av plast har den et godt gripefeste, noe den stripete teksturen på baksiden sørger for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer