TEST: Norges kraftigste håndholdte laser?

Illumino Fusion 300 - så kraftig at den kan være farlig.

TEST: Norges kraftigste håndholdte laser?
Publisert

Oppdatert 12. oktober 2008: I følge RB.no ble minst en pilot distrahert av en laserstråle da han gikk inn for landing på Gardermoen lufthavn på lørdag kveld. At dette er en livsfarlig lek bør alle forstå, men SAS-pilot Geir Brataas ord til RB.no er likevel verdt å merke seg: " ..at noen ønsker å distrahere en pilot med 180 passasjerer ombord er i seg selv alvorlig".

Vi håper vedkommende som sto bak stuntet blir tatt til slutt, og grunnen til vår bekymring ser du i videoen nedenfor; kraftige lasere er definitivt ikke noe leketøy. NB: Vi vet selvsagt ikke om idioten på Gardermoen brukte akkurat denne Illumino-laseren, men videoen vil likevel vise hvor kraftige laserne du får kjøpt kan være. Moralen er altså enkel: Ta til vettet før noen blir skadd.

Opprinnelig test fra 16/07-2007:

Illumino Fusion 300 skal være en av de kraftigste håndholdte laserne du får tak i på det norske markedet akkurat nå, og med et utseende som minner mistenkelig mye om lyssablene fra Star Wars var det ikke nei i vår munn da vi fikk muligheten til å teste den ut.

Farlig moro.

Selv om den er morsom å leke med, er denne laseren såpass kraftig at den ikke er et leketøy. Å peke på eller mot personer er med andre ord fy-fy, og vernebriller er helt nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer