TEST: Panasonic DMP-B15

Den første bærbare Blu-ray-spilleren gjør svært mye riktig. Dessverre sprekker alt på oppløpet.

TEST: Panasonic DMP-B15
Publisert

Billige bærbare DVD-spillere har nesten blitt standard i nakkestøttene på landets familiebiler. Og det er lett å forstå hvorfor: Med en slik spiller på plass er du stort sett sikret stillhet i bilen så lenge gnagerne i baksetet er utstyrt med hodetelefoner og en fengende film.

Midt i dette bærbare landskapet slipper altså Panasonic sin, og så vidt vi vet verdens, første Blu-Ray spiller.

Panasonic DMP-B15

For deg som allerede har en stor DVD og begynnende Blu-ray samling er dette altså et svært spennende alternativ, for her spilles selvsagt begge de to nevnte formatene; i tillegg til AVCHD- (populært på HD-kameraer), og DivX-filmer.

Det første du legger til sammenlignet med de fleste DVD-spillerne er byggekvaliteten, denne spilleren virker rett og slett solid. Vær likevel obs på at den er tung, slepbar er kanskje et bedre ord. Heldigvis følger det med en svært solid brakett og tilhørende stropper for (det vi antar vil gi) sikker festing i bilens nakkestøtte.

Spilleren har forøvrig en praktisk innebygget støtte som kan vippes ut om du vil sette den på bordet, og den medfølgende fjernkontrollen gjør jobben selv om den riktignok ikke kan måle seg med de som følger med Panasonics stasjonære spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer