TEST: Panasonic TH-42PV70F

Til denne prisen er det bare å kjøpe.

TEST: Panasonic TH-42PV70F
Publisert

Panasonic har kuttet ut sølvfargen vi husker så godt fra PA50 og PV60, og framstår nå som like blank og skinnende som sine konkurrenter. Vi liker pianolakkstilen godt, men pass godt på pølseklypene for her er det lett å sette merker.Vi har allerede sett PV70 til rundt 11.000 kroner, noe som definitivt er en god pris, og vi var derfor spent på om den ville holde mål.

Bildekvalitet TV & DVD.

Liker du å grave deg ned i avanserte bildemenyer er ikke denne modellen for deg, innstillingsmulighetene er nemlig svært få. Her har du det du trenger (se bilde av menyene i bildespesialen til venstre), men heller ikke noe mer.

Trøsten får imidlertid være at TVen gir svært så naturtro bilder selv når alt står med standardinnstillinger.

TV-bildet oppleves som fint, men i lyse partier er det tendenser til litt lett flimring. Dette ble spesielt synlig ved siden av Sonys nye LCD-TV D3000, som til sammenligning ikke hadde dette i det hele tatt.

Når det gjelder støyreduksjon hjelper det for øvrig godt at bildefrekvensen er på 100 hz, og i tillegg kan du aktivere P-NR eller MPEG NR som stort sett gjør det samme, men virker mot ulike innganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer