TEST: Philips 37PF9731D - 37" LCD

Må en TV kun være en TV? Det lurer Philips også på.

TEST: Philips 37PF9731D - 37" LCD
Publisert

Det er flere grunner til at Philips 37PF9731D kommer til å tiltrekke seg et hav av nysgjerrige kjøpere: Den har full HD-oppløsning, kan brukes som mediespiller, og, ikke minst: Den er utstyrt med den myteomspunnede Ambilight-teknologien.

Her får du med andre ord mye mer enn bare en standard TV.

Prisen er selvfølgelig deretter. Hele 30.000 kroner må du ut med for 37-tommeren, noe som er omtrent 10.000 kroner mer enn det du må betale for Samsungs toppmodell, 40M71B.

Design og førsteinntrykk.

Philips har designet en lekkerbisken av en TV. Denne gangen har de i likhet med Samsung og Pioneer gått for svart pianolakk. Høyttalerne er plassert under skjermen for å gi den et kompakt utseende, men på grunn av de tykke lysrørene vil TVen likevel oppfattes som litt klumpete.

Lysrørene sender ut farget lys rundt TV-apparatet, og det er dette systemet Philips har døpt Ambilight - en teknologi som produsenten etter hvert har blitt ganske så kjent for.

Ambilight versjon 3.

37PF9731D er utstyrt med slike lysrør på begge sider samt oversiden av skjermen. Dette gjør at du får lys på tre sider, noe Philips kaller Ambilight Surround. Produsenten er foreløpig alene om å tilby en slik finesse, og har dermed et aldri så lite overtak på konkurrentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer