TEST: Philips 42PFL7862D vs. Samsung LE40F86BD

To solide LCD-TVer med full HD: Er det mulig å kåre en vinner?

TEST: Philips 42PFL7862D vs. Samsung LE40F86BD
Publisert

Philips og Samsung er vanligvis like pålitelige som banken når det kommer til TVer som nærmer seg prisklassen rundt femten store lapper, så spenningen er kanskje ikke til å ta og føle på når vi setter to svært lovende modeller med både 1080p og 100Hz-teknologi på testbenken.

Er det likevel mulig å kåre en vinner?

Bokstavgrin.

Før vi begynner: Er det mulig å lage to mer zexy TV-navn enn 42PFL7862D og LE40F86BD? Min far var nylig i markedet etter ny flat-TV, og selv om han er en svært oppegående og forbrukerelektronikk-kyndig kar, er det ikke til å komme bort fra at navn så lange som KID-koder ikke gjør noen andre enn logistikk-ansvarlig hos Philips og Samsung noen tjenester.

Med det hjertesukket går vi videre til de viktige tingene.

Rett ut av eska.

Verken Philipsen eller Samsungen er egnet til å gi noen bakoversveis hva designet angår, men de er på ingen måte stygge å se på. Førstnevnte har et saklig, dobbeltrammet utseende, og gir med sine to tommer ekstra bildeflate naturlig nok et litt mer monumentalt inntrykk i en vanlig stue enn sistnevnte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer