TEST: Philips Cinema 21:9 56PFL9954

Liker du film vil du ELSKE denne TV-en.

Halleluja for en TV Foto: Øyvind Paulsen
Halleluja for en TV Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert

Er du like glad i skinnende nye dingser som undertegnede vet du at det koster å kjøpe seg glad, og med en pris på 40.000 kroner er denne Philipsen en av de dyreste TV-ene du får på dagens marked. Så er den verdt det?

Spør du meg er svaret ja, men det avhenger egentlig av hvor mye du ser på film. For en ting er sikkert: Med denne TV-en i stua får du en gedigen filmopplevelse som er de færreste forunt.

Store ord, ja, men etter å ha testet TV-er i flere år blir man kresen; og dette er rett og slett imponerende moro.

Kinoformat i stua

Det første du legger merke til er selvsagt størrelsen. For ikke bare er den på hele 56-tommer, det store gullegget er at Philips har lagt de ekstra tommene på sidene. Dette er altså en langt bredere TV enn alt du tidligere har sett på markedet.

I motsetning til en standard widesceen-modell på 16:9-format, kan du her briske deg med 21:9 format – som rett og slett er en åpenbaring når du ser på film. I praksis er det kun projektormarkedet som gir deg samme format, og det er tross alt ikke alle som vil ha dette, samt det obligatoriske filmlerretet i en vanlig stue.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.