TEST: Philips Streamium SLA5520

TEST: Med Philips Streamium får du trådløs tilgang til MP3-filene dine og et lass av nettradiokanaler.

TEST: Philips Streamium SLA5520
Publisert

Trådløse musikkstreamere blir mer og mer populært, og vi har tidligere omtalt flere slike løsninger (se relaterte saker i venstremargen) for deg som ønsker færre ledninger å holde styr på.

Philips SLA5520 fungerer ved å koble seg opp til det trådløse nettverket ditt. Dette gjør det mulig å streame internettradio i tillegg til musikk som ligger lagret på datamaskinen.

Musikkformatene som støttes er WMA, WMA-DRM og MP3.

Pakken inneholder en fjernkontroll, en trådløs musikkadapter med skjerm og nødvendige kabler. Designmessig ligner løsningen på Philips WAC700, bare i et mye mindre format.

Brukervennlig.

For å komme i gang kobler du adapteren til stereoanlegget eller de aktive høyttalerne dine, og installerer den medfølgende programvaren på datamaskinen. Deretter blir du elegant geleidet gjennom resten av prosessen. Menyene er ikke tilgjengelig på norsk, men valgene er ikke mer avanserte enn at det går helt greit å finne frem dit du skal.

Systemet krever at du har et minimum av kunnskaper om det trådløse nettverket ditt. Alt du trenger for hånden er SSID og passord hvis nettet ditt er kryptert (noe det forhåpentligvis er). Det eneste vi hadde litt problemer var å skrive inn dette passordet med fjernkontrollen, da bokstavløsningen var litt annerledes enn det SMS-tommelen vår er vant med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer