TEST: Pure Highway DAB-radio

Denne lille dingsen gir bilens FM-radio DAB-signaler.

TEST: Pure Highway DAB-radio
Publisert

DAB-radioens inntog i de norske hjem har ikke akkurat vært noen ubetinget suksess hittil, og selv i dag selges de fleste personbiler fortsatt med FM-radio som standard. Og det er eierne av disse bilene som Pure har hatt i tanken med sin Digital Highway-modell. Dette er nemlig en liten DAB-mottaker som tar imot de digitale DAB-signalene, og sender dem videre til bilens FM-radio via FM-båndet.

Dermed slipper du altså å bytte ut den integrerte bilradioen du allerede har i dag, samtidig som du altså får de fordelene DAB-radioene kan gi deg.

Enkel montering.

Pure Highway festes i bilvinduet, på samme måte som en hvilken som helst GPS, og får strøm via sigarettuttaket på bilen din. Som du ser i bildespesialen til venstre følger det også med en antenneledning som er såpass lang at du fint kan feste den på et diskré sted i bilrutens randsone.

Har bilradioen din en line-in inngang kan du for øvrig også koble til Pure Highway via kabel, men siden de færreste biler har dette tipper vi at de fleste vil satse på FM-streamingen, og det er også denne løsningen vi har testet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer