TEST: Radio-mobilen Nokia N78

Selv om radio-sendingen egentlig er en vits blir dette en storselger. Garantert.

TEST: Radio-mobilen Nokia N78
Publisert

Nokia N78 er det siste tilskuddet i N-serien og skal erstatte storselgeren N73, en jobb vi tror den kommer til å klare med glans.

Med innebygget GPS, 3G, trådløst nett – og ikke minst muligheten til å spille av alle MP3-låtene dine trådløst på enhver FM-radio, får du nemlig svært mye for pengene - i hvert fall på papiret.

N78 har faktisk nesten alt det vår favoritt-Nokia, N82, er utstyrt med, og det til en langt lavere pris. Uten abonnement får du i dag N78 fra cirka 3.300 kroner, og med abonnement starter den på rundt 1.800. Det er det ingenting å si på.

Trykk her for å se hovedsiden med alle mobil-testene!

Hva får du?

Nokia har kastet seg på pianolakkstilen med N78, og hvis vi ser bort i fra alle fingermerkene den tiltrekker seg, så liker vi definitivt det vi ser. Når tastelåsen er aktivert er mobilen helt sort, og selv ikke klokken er mulig å lese av. Når telefonen er i bruk kommer imidlertid bakgrunnsbelysningen og den fine skjermen til sin rett. Størrelsesmessig er den riktignok ingen sylfide, for selv om den er slankere enn nevnte N82 er den omtrent like lang og bred. Vi opplever for øvrig tastene som gode, og det er godt å konstatere at Nokias operativsystem (S60) skifter kjapt og greit mellom de ulike programmene du til enhver tid bruker. Her har det skjedd mye de siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer