TEST: Redder Jensen sommeren din?

Av og til kan 8,5 tommer være nok.

TEST: Redder Jensen sommeren din?
Publisert

Å ha en bærbar DVD-spiller i bilen høres kanskje litt ekstravagant ut. Men tro oss: Den dagen du skal kjøre langt med barn i baksetet kommer du til å takke din skaper for at du hadde vett nok til å kjøpe en.

Spørsmålet er selvsagt hvilken du skal kjøpe, og i dag ser vi på en modell fra Jensen, Media: Link 8500.

Dette liker vi.

Spør du oss er hoved-målgruppen for slike DVD-spillere barn i baksetet, og ikke kresne hjemmekinofans.

Vi kan derfor leve med at innsynsvinkelen ikke er mye å skryte av, for fastspent i barnesetet vil poden uansett stirre rett inn i skjermen om du fester den der du skal - altså i nakkestøtten. Barna vil også sette pris på at spilleren har norske skjermmenyer, og at den husker at du skal ha norsk tale eller norsk undertekst. Dette vil også du som forelder like, siden du da vil slippe å stille inn dette hver eneste gang spilleren skal brukes.

Vi liker også at spilleren har auto-resume funksjon, altså at filmen fortsetter nøyaktig fra der du stoppet den når ungene skulle ha tissepause nummer 17 på vei hjem fra hytta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer