TEST: Samsung 40M71B

Samsung 40M71B er akkurat slik en flatskjerm skal være: Stor, lekker og med glitrende bildekvalitet.

TEST: Samsung 40M71B
Publisert

Da Samsungs toppmodell 40M61 ble lansert i fjor kostet den hele 30.000 kroner. Nå er oppfølgeren M71 her, men til en mer folkelig pris på 24.000 kroner. Vi har gledet oss i mange uker til å få kloa i TVen, og nå har vi endelig fått vite hva som skjuler seg under det pianolakkerte panseret. Men kan den måle seg mot sin populære og nærmest legendariske forgjenger?

Design og førsteinntrykk.

For å konstatere fakta: M71 ser vanvittig bra ut, og det er bare å bøye seg i støvet så snart den er pakket ut. Svart og glinsende pianolakk er selvfølgelig på plass og høyttalerne er elegant skjult under skjermen.

I forhold til M61 virker TVen mer kompakt siden kanten som skal reflektere lyden fra høyttalerne har blitt helt gjennomsiktig. Nå er det jo slik at gjennomsiktig materiale har en lei tendens til å se skittent ut, så her må du frem med vaskefilla i ny og ne.

Trykk på videoknappene til venstre for så se video fra testen. Jo kjappere bredbåndslinje - jo bedre kvalitet kan du velge. Du finner også bilder fra testen i venstremargen.

Utstyrsmessig ser alt til å være i orden. Lett tilgjengelig på baksiden finner du to hdmi-, to scart- (en RGB), en pc- og en komponent-inngang. Venstre side har blant annet usb-, s-video og flere minnekort-innganger. Dermed kan du i likhet med Philips 42PF9831d bruke TVen som en mediespiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer