Test: Samsung LE-40M61B

Samsungs populære 40-tommer nektet å oppsøke oss - så vi oppsøkte den!

Foto: Øivind Idsø
Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert

Her i redaksjonen ventet vi tålmodig på et testeksemplar i flere uker � helt til vi med tårer i øynene og krampetrekninger måtte innse at flatskjermen aldri kom til å dukke opp.

For å få kjørt en minitest av TVen besøkte vi derfor Joanna Darks leilighet i Oslo før jul. Microsoft valgte nemlig Samsung som samarbeidspartner under lanseringen av XBox 360.

Design og førsteinntrykk.

Vi fikk studere den HD-klare 40-tommeren nøyaktig der den hører hjemme: Hengende på en hvit murvegg. Mot en slik bakgrunn kan TVen trygt sies å være i sitt ess. Høyttalerne er skjult nederst i selve skjermen, noe som sørger for at ingen elementer forstyrrer inntrykket.

Selv om det kan være vanskelig må du la være å klå og grafse for mye på denne TVen. Det ekstremt glinsende og sorte materialet suger nemlig lett til seg fettete fingeravtrykk.

Vi likte også at den grå og kjedelige fjernkontrollen som har vært en gjenganger hos Samsung i mange år, endelig er byttet ut til fordel for et sort eksemplar med en liten LCD-rute på toppen. En anelse plastikkfølelse til tross, fjernkontrollen gjør ikke skam på TVen, selv om vi gjerne skulle hatt dedikerte hurtigtaster til de ulike inngangene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer