TEST: Samsung M7500 Armani

Ikke all mote er like hul.

TEST: Samsung M7500 Armani
Publisert

Vi liker å være ærlig med leserne våre, så det første kontrollspørsmålet i forbindelse med denne mobiltesten kommer allerede her: Har du hørt om Giorgio Armani?

Hvis svaret er er et klart og tydelig nei, akkompagnert av et grynt og nesa strukket mot skyene lik en Leif Juster som overspiller forakt, er det ganske sikkert at Samsung M7500 ikke er for deg. Kom du derimot med et lite gisp i samme øyeblikk som Armani ble nevnt, bør du lese videre.

Tastemote

Også den forrige Armani-mobilen fra Samsung hadde utseendet på sin side - noe annet ville sendt hele Armani-ledelsen frivillig ut av vinduet fra øverste etasje av hovedkvarteret -, men den hadde blant annet en trykkfølsom skjerm som vi aldri ble venn med, og som fikk oss til å savne vanlig tastatur.

Og her er det.

Det har gjort denne Armani-telefonen atskillig mindre irriterende i bruk, og det har også tilført den en slankere midje som kler mobilen godt.

M7500 er i det hele tatt et pent stykke arbeid, med ett glorete, overtydelig unntak: Den særdeles fargerike blinkingen langs sidene, som du underholdes med hver gang den skrus av og på. Det er med andre ord vanskelig å skjule Armani-stempelet, noe som selvfølgelig heller ikke er nødvendig for de som har kjøpt en, eh, Armani-mobiltelefon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer