TEST: Samsung Omnia HD

En imponerende monstermobil.

TEST: Samsung Omnia HD
Publisert

I Norge heter denne telefonen noe så kjedelig som i8910 HD, men siden den kalles Omnia HD i resten av verden, velger også vi å bruke det navnet.

Nå som navneforvirringen er ute av verden, la oss snakke om telefonen. Det er en svært beist av en mobil, en av de største vi har sett i det siste. Størrelsen er imidlertid ikke bortkastet - telefonen er svær fordi den har en av de største og beste skjermene verden har sett på en mobiltelefon.

Herlig skjerm

Denne 3.7 tommers AMOLED-skjønnheten er krystallklar, superskarp og med herlig levende farger. Det finnes rett og slett ikke noe lekrere på mobilfronten for tiden.

Skjermens oppløsning er på 640x360 piksler, så telefonens "HD"-betegnelse gjelder kun kameraets støtte for 720p-oppløsning. Den kan ikke vise alle pikslene i HD-opptak. Men uansett finner du som sagt ikke en mer spektakulær skjerm på noen andre mobiler så langt.

Telefonen ellers er elegant, kanskje ikke sjokkerende lekker, men med sine rene sorte og sølvfargede linjer er det et stilig stykke teknologi. Det er selvsagt diverse knapper rundt mobilen, for styring av volum, for låsing av skjermen, for å svare og legge på samtaler. Ingenting uvanlig her. Det er plass til minnekort, til USB og til 3.5 mm-hodetelefontilkobling. Alt vi ønsker oss er på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer