TEST: Samsung Ultra Touch

Lekker skyvemobil som på papiret har nesten alt. Er den like imponerende i bruk?

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Både Samsung og de andre mobilprodusentene lanserer nå så mange modeller at det er lette å miste oversikt, men Ultra Touch kan ha det lille ekstra som gjør at den skiller seg ut.

Førsteinntrykk

En spørrerunde i lokalet bekreftet nemlig at Samsung har truffet blink med designet. Mobilen ser lekker ut både i utslått og sammenslått tilstand, og materialvalget gjør at den føles svært solid. Vår modell hadde røde detaljer og rødt tastatur, men du får den også i blått.

Den trykkfølsomme skjermen må også nevnes. Ultra Touch har nemlig en OLED-skjerm på 2,8 tommer (240*400 piksler) som i tillegg til å gi deg skarpe og fine farger også fungerer utmerket når du bruker den i sollys. Enkelte funksjoner aktiveres ved å trykke rett på skjermen, men du kan også bruke tastene som kommer fram når du åpner mobilen (mer om brukervennligheten lenger ned).

Har (nesten) alt

Ultra Touch er svært godt utstyrt. Den har et kamera på 8 megapiksler og videofunksjon, MP3-spiller, FM-radio, e-post-funksjon, super-3G (inntil 7,2 Mbps), Edge, blåtann, og Google Maps for å nevne noe. Vår modell hadde i tillegg GPS-navigering fra Route66, men det finnes også en versjon uten dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer