TEST: Samsung YP-K5

Samsung YP-K5 er flott å se på, men er den også flott å høre på?

Foto: Samsung
Foto: Samsung Vis mer
Publisert

Samsung YP-K5 ligner ikke på så mye annet som er i butikkene i dag. Den glatte og trykkfølsomme overflaten og den fremskyvbare høyttaleren gjør YP-K5 til den lekreste musikkspilleren vi har sett per dags dato.

Vi er imponert!

Førsteinntrykk.

YP-K5 ankom redaksjonen i utladet tilstand. Skuffelsen var stor da vi fant ut at det ikke var mulig å spille musikk mens den ladet seg via USB-porten på datamaskinen. En aldri så liten nedtur for et musikkhungrig testpanel.

Men utover det fungerer MP3-spilleren helt greit når vi kobler den til datamaskinen. Spilleren dukker opp som en egen partisjon, og det er bare å dra for eksempel lydfiler til og fra Samsung-mappa.

Veldig brukervennlig, og fortsatt noe Apple har til gode å lære seg.

Spesialkabel.

Siden Samsungen er avhengig av en egen kabel kan du ikke bruke en standard USB-ledning. Så lenge du passer på å ta den med deg dit du skal, og ikke roter den bort, burde dette gå fint.

Fingrene våre trengte litt tid på å omstille seg fra skrollhjulet til en iPod Nano. Oppbygningen og menyene er derimot så lettfattelige at det ikke tar mange minuttene å lære seg hvordan spilleren fungerer. Menysystemet er dessverre ikke tilgjengelig på norsk - svensk er det nærmeste vi kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer