TEST: Slingbox Pro får deg til å se rødt

Avhengig av TVen? DVD-spilleren? Ta dem med deg da vel.

TEST: Slingbox Pro får deg til å se rødt
Publisert

Å være bortreist er skummelt, først og fremst fordi du mister de trygge holdepunktene i tilværelsen: Fjernkontrollen, TVen, DVD-spilleren, kabel-TV-tuneren.

Slingbox Pro er en boks som er like enkel som den er genial, og som gjør at du kan ta med deg nesten alle disse apparatene ut i verden, uten å fjerne dem fra stua. Det eneste de behøver er strøm, resten av jobben gjør du selv via PCen eller mobilen, enten du befinner deg i Steinkjær eller Singapore - eller på jobb under OL i Kina.

Takler alt.

Den røde klossen plasseres i nærheten av videokildene du ønsker å sende ut i verden, og i og med at Slingboxen ikke uten videre støtter trådløse nett bør den også befinne seg i overkommelig avstand til bredbåndsruteren.

Deretter kobler du til for eksempel kabel-TV-dekoderen eller satelitt-tuneren, eller kanskje harddiskopptakeren eller DVD-spilleren, og etter en relativt rask runde med den medfølgende programvaren kan du plutselig se DVD-plata som står i DVD-spilleren fra alle steder som har Internett.

Slingbox Pro kan ta imot inntil fire videokilder, tre lavoppløselige og én i HD, og du kan enkelt veksle mellom signalene når du har konfigurert SlingPlayer-programvaren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer