TEST: Sony Bravia W4000

Endelig, Sony.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Selv om den japanske giganten har levert svært mange gode TV-modeller den siste tida, har dessverre designet vært tilnærmet likt på de gamle og nye modellene.

Desto hyggeligere er det derfor å konstatere at W4000-modellen ser virkelig flott ut, mye takket være kromlistene på nederste del av chassiet. Lekkert, spør du oss, og virkelig på tide.

Hva får du?

Vi har tidligere testet V og W3000-serien til Sony, og likte dem godt. W4000-serien skal imidlertid være en helt ny modell også på innsiden, med blant annet en helt ny og kjappere digitaltuner for det digitale bakkenettet innebygd. Dessverre har vårt testlokale kun tilgang til parabolsignaler, vi har derfor ikke fått testet hvor godt digitaltuneren fungerer, men forbedringene skal blant annet inkludere raskere kanalskift. Har du erfaringer her, så del det med oss i diskusjonsgruppen nederst.

W4000-serien har også den såkalte ”Picture Frame”-funksjonen, som kan vise digitalbilder i full HD når TVen ikke er i bruk. TV-titteren kan velge om han vil se et slideshow med de seks forhåndsinstallerte bildene, men du kan selvsagt også vise dine egne mesterverk via USB-inngangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer