Test: Sony Ericsson C902

Denne kan du ta gode bilder med. Utendørs, vel og merke.

Test: Sony Ericsson C902
Publisert

C902 er den aller siste bildemobilen fra Sony Ericsson, og målt mot forgjengeren, K850i, kan vi slå fast at den har blitt betydelig slanket på designfronten, selv om innmaten stort sett er den samme.

Men noen oppdateringer har det da blitt siden sist. Og du skal ikke se bort ifra at C902 vil komme til å skape mye liv og røre på diverse fjortisfester. Den gjør det nemlig både lett og morsomt å vise fram bildene dine.

Men hvor er kameraet?

SE har virkelig jobbet med designet i denne runden. Kameraet har de gjemt inni telefonen, noe som ikke bare sørger for å gi deg en støvfri linse, men som også er en smart vri for å gi mobilen en smalere figur.

C902 er ikke mer enn 10,5 mm tykk, og med sine 5.0 megapiksler er den trolig markedets slankeste telefon i denne klassen.

Blått er rått.

Kameraet aktiveres automatisk når du åpner linsedekslet, og det er her vi støter på en av de tøffe oppgraderingene siden sist: Åtte trykkfølsomme ikoner vises på to linjer øverst og nederst rundt displayet, og sørger for at du på den øverste linjen raskt kan bevege deg mellom video – kamera, bildeframvisning og fokus (mer om det senere).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer