TEST: Sony Ericsson W890i

Walkman-mobil med mye snacks.

TEST: Sony Ericsson W890i
Publisert

Sony Ericsson har nesten blitt litt som husmannskost: De leverer dønn solide produkter måned etter måned, men overraskelsesmomentet er omtrent det samme som en lørdagskveld med NRK1 - med den fordel at vi slipper å snu oss bort i skam over at han, av alle, stiller opp på "Klassefesten".

W890i er for så vidt ikke noe unntak, men walkman-mobilen fikk oss i godt humør likevel.

Pent!

Det er heller ingen overraskelse at Sony Ericsson kan design. W890i er slankere enn barneskolestilene til Ozzy Osbourne, og med sine usle 78 gram er den knapt merkbar i bukse- eller jakkelommen. Utførelsen på dekselet er lekkert, og vil fungere like bra på Michelin-stjernerestaurant som på kebabsjappa på hjørnet.

Et ankepunkt mot veldig tynne mobiler er at håndterligheten ofres til fordel for utseendet, og W890i lider delvis samme skjebne. Det er litt krøkkete å finne et skikkelig godt grep, og det er enda litt mer krøkkete å plukke den opp fra nattbordet når alarmen ringer. Bagateller, kanskje, men verdt å nevne.

Skjermen er herlig skarp og lyssterk, mens tastaturet er behagelig - kanskje mest behagelig for de som ikke har bratwurstfingre. Tastene står tett samtidig som de er smale, og også menyknappene over tastaturet vil nok oppleves litt for tettsittende når navigeringen skal skje raskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer