Test: Sony Ericsson w902

En god musikkmobil? En god kameramobil? W902 er begge deler på en gang.

Test: Sony Ericsson w902
Publisert

Ja takk, begge deler, sa honningelskeren. Som forbrukere har vel vi også mange ganger bedt om å få både i pose og sekk. Men når det kommer til valg av mobiltelefon og Sony Ericsson, har vi etter hvert lært oss at vi må velge.

Lytter du mye til musikk, skal du gå for Walkman-serien. Er det bilder du først og fremst ønsker å ha i fokus, bør du velge en mobil fra Cybershot-serien. Men ting forandrer seg.

Med W902 har nemlig Sony Ericsson gitt etter for kravene om å la oss få både god lyd og fine bilder i en og samme mobil. Ulempen er at det også merkes på prisen.

Eksklusiv?

At denne mobilen kostet tett mot 4000 kroner, var noe vi fant litt overraskende da vi fikk den mellom hendende. W902 er nemlig kledd i plast. Kun plast. Men etter å ha veid, vendt og snudd på den, samt trykket en del, skjønte vi at det dreide seg om solid plast. Dette er altså en mobil som tåler en støyt.

Designet er ganske enkelt, men de mange detaljene gir altså et heller eksklusivt preg, til tross for materialvalget. Den har for eksempel mykere former enn det som ofte kjennetegner SE-telefoner, fronten er dekket av pianolakk og sidene og baksiden har en flott tekstur som gjør at den er noe for seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer